torsdag 25. april 2019

Endringer i Westernbyen (Customsville)

Denne gangen starter vi med et oversiktsbilde over den nye byen. Området er det samme, men sølvgruven er borte (demontert) og jeg har begynt å bygge litt fjell inn mot bakveggen. Så er Sheriffkontoret og Fort Legoredo flyttet frem, slik at de platene som er kappet som før lå i front nå ligger inn mot bakveggen. Indianerlandsbyen er flyttet fra forkant av bordet til bakkant.


Det er en liten krabat som har kommet utfra fjellene og som sitter og ser utover byen der nede. Kanskje leter han etter slektninger eller et nytt sted å bo.


Fjellet i forkant er fremdeles ikke klart. Jeg måtte også ta fra hverandre noe av det som var klart for å få flyttet om på platene. Dette er neste prosjekt å gyve løs på.
Det er en kolonne med vogner som skal inn i fortet, kanskje kommer jeg til å gjøre om litt på oppsettet her etter hvert. Tror ikke den bakerste vognen trenger å trekke på en kanon.


En av offiserene ved fortet har et lite stevnemøte utenfor pallisadene med en av byens unge kvinner.


Dilligencen har fått en midlertidig stopp foran fortet, da kusken måtte på toalettet. Han forventes tilbake ved neste oppdatering, og forhåpentlig vis vil det ikke være alt for lenge før byen har fått et kontor der dilligencen kan stoppe og slippe passasjerer av og på.


Sheriff-kontoret har blitt flyttet litt frem på bordet, og jeg vurderer å bygge et bygg mellom dette og gruven i bakgrunnen. Kanskje plasserer jeg banken her, men det kan også bli en butikk. Jeg må se litt hvordan de forskjellige byggene passer inn i planene når jeg begynner å planlegge hvor store de må være.


Sølvgruven fra "The Lone Ranger"-serien til Lego har blitt erstattet med en langt mindre egen-modifisert utgave. Jeg har beholt gruvevognen, kranen og huset fra sølvgruve-settet og bygget egen huleåpning og fjell. Fjellet skal bli noe høyere etterhvert, i alle fall til høyre for huset.


Emmet har flyttet inn i Customsville. For å passe inn med lokalbefolkningen har han kjøpt eg både seksløper og rifle.


Sheriff Not-A-Robot følger opp en mulig farlig revolvermann for å sørge for at han ikke lager noe bråk mens han er i byen.


Denne lille vognen kan man leie hvis man vil kjøre en tur med hest og vogn. Her kommer det til å bli et lite bygg og noen gjerder som skal være leiestall.


Innerst på bordet ut mot byen er indianerleieren. Her driver indianerne og griller fisk. Lone Ranger som er på besøk er ikke noe glad i fisk, så til ham har de grillet et kyllinglår.


En av stammens høvdinger er hverken glad i kylling eller fisk, så han har tatt seg en tur til pølsetrallen for å få seg noe han liker.


Her er tre indianere som ikke er høvdinger. Han til venstre skal nok også få litt hår etterhvert. I midten har vi Tim. Tim har litt mindre bagasje i hodet enn oss "normale" så han får ikke lov av moren sin til å løpe rundt med skarpe gjenstander som økser og kniver. Indianerne har derfor gitt ham en stridsklubbe i stedet, slik at han kan være med og leke.


Under byen står toget. Det venter på å bli motorisert, og må nok vente en god stund på det. I mellomtiden er det jo ganske dekorativt der det står...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar