tirsdag 24. september 2019

hverdagsbilder fra Tullfors

Her er noen hverdagsbilder fra Tullfors som viser figurer og situasjoner.
Først ut er en ny figur kledd i kanindrakt. dette er fra en av CMF-seriene, og han følger etter en fyr som ikke har betat regningene sine. Han kommer til å følge etter forskjellige figurer i tiden fremover, og kanskje får han også noen kollegaer etterhvert, for jeg har litt lyst til å lage et inkassobyrå som et av kontorene i den høyblokka jeg planlegger å bygge i fremtiden.


Utenfor dyrlegens kontor står en  av veterinærene og passer på et en av pasientene får litt luft. dette er nok ikke noe man gjør i virkeligheten, men dette er Lego og da gjelder andre regler. Det er jo ikke så stor plass inne på kontoret, så kaninen må ut hvis den skal få strukket litt på labbene. Det kan være kaninen etterhvert flytter inn på bondegården, for der har de veldig gode gulerøtter.


Bondegården har også mange aliens i nærheten, men man vet ikke helt hvorfor de er der. Her har 3 stykker fra Toy Story funnet veien til sine andre grønne "kolleger"


På gården er det også politi med hund som driver og leter etter spor av noe (kanskje er det spor av peanøtter i maten?) og han har nå fått følge av en detektiv fra en Toys 'R Us samleboks fra 2016 (han med blå cap) og selveste Sherlock Holmes (som skal få et mer Lego-klingende navn etterhvert) fra en CMF serie.


Badevakten midt i bildet er også fra en CMF serie og han passer jo flott inn på stranden.


Og siste figur kommer også fra en CMF serie. Dette er Lord Business som kommer fra The Lego Movie serie 1. Han er en viktig person, så han passes på av en av flyplasspolitiets folk (som også er fra en CMF serie når sant skal sies). Jeg har to av disse Business figurene, og taknen er at han ene er ordfører i Tullfors, mens han her er tvillingbror (i alle fall til jeg inner et annet ansikt som passer fint til dressen og håret) og er direktør i en av de største bedriftene i området. Kanskje får han også kontor i den tidligere nevnte høyblokka som er planlagt. Det kan faktisk hende at firmaet hans får flere etasjer og at det er de som har bygget blokka.Kanskje er det derfor han er i Tullfors nå, for å skaffe seg de nødvendige tillatelser til å starte byggingen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar